Agenda
09:15 – 09:30 | Rejestracja uczestników, kawa powitalna. |
09:30 – 10:00 | Wprowadzenie do tematyki spotkania. |
10:00 – 10:30 |
Problemy i potrzeby przedsiębiorstwa przed procesem informatyzacji oraz uzyskane korzyści biznesowe po implementacji zintegrowanego systemu klasy ERP. Kamil Ćwiora, Koordynator IT, DEGA Spółka Akcyjna |
10:30 – 11:30 |
Specjalistyczna wiedza branżowa wykorzystywana przez Primaco Sp. z o.o. we wdrożeniach Comarch ERP XL w branży spożywczej i mięsnej. Przykłady funkcjonalne poparte wdrożeniami m.in. w: Agrofirma Witkowo, Merda, ZPM I.Z. Grabowscy, IKO Kompania Drobiarska, Eurofish, Madama, BBP, Lucky Union Foods – Euro, Słowianka, Brześć, DEGA, Mare Foods. Katarzyna Żmudzka, Dyrektor Handlowy, Primaco Sp. z o.o. |
11:30 – 11:50 | Przerwa kawowa. Dyskusja. |
11:50 – 12:20 |
Altar ECM, czyli jak zyskać na potencjale biznesowym ukrytym w informacji.
Waldemar Cichacz, Key Account Manager, Altar Sp. z o.o. |
12:20 – 13:05 |
NND Integrum – skuteczny lek na sprawny krwioobieg Twojej Organizacji.
Aleksandra Maciejewska Specjalista ds. Kontaktu z Klientem, TKompJacek Maniewski, Dyrektor ds. Kluczowych Klientów, Pełnomocnik ds. ZSZ, TKomp |
13:05 – 13:35 |
Microsoft Dynamics CRM i SharePoint – doskonała synergia.
Bartosz Stachowiak, Specjalista ds. Marketingu i Sprzedaży, ARP Ideas Sp. z o.o.Tomasz Lewandowski, Konsultant Systemu Dynamics CRM oraz SharePoint, ARP Ideas Sp. z o.o. |
13:35 – 13:50 | Przerwa kawowa. Dyskusja. |
13:50 – 14:20 |
Wybrane wdrożenia rozwiązania SUMA System – dedykowanego dla branży mięsnej.
Jerzy Suski, Prezes Zarządu, SUMA System Sp.j. |
14:20 – 14:50 |
Budowanie przewagi konkurencyjnej w oparciu o najlepsze rozwiązania SAP dla branży spożywczej, poparte case study m.in. w: Savitor, SPA Foods. Łukasz Chomin, Prezes Zarządu, CompuTec S.A. |
14:50 – 15:00 | Podsumowanie spotkania. Rozdanie certyfikatów. Dyskusja. |
15:00 – ... | Lunch. |