Agenda
08:00 – 08:30 | Rejestracja uczestników, kawa powitalna. |
08:30 – 09:00 |
Wprowadzenie do spotkania.
Trendy i nowe funkcjonalności w systemach IT dla branży produkcyjnej. Business Penetration & Consulting Sp. z o.o. |
09:00 – 09:15 |
Nowe perspektywy w zakresie zaawansowanego planowania i harmonogramowania produkcji. Tomasz Żabiński, Prezes Zarządu, Żbik Sp. z o.o., Politechnika RzeszowskaTomasz Mączka, Dyrektor ds. Technicznych, Żbik Sp. z o.o.Stanisław Tokarz, Przedstawiciel Handlowy, Żbik Sp. z o.o.Przeczytaj opis tego dostawcy w Katalogu Rozwiązań IT:
http:// BPC-Guide.pl » Żbik Sp. z o.o. |
09:15 – 10:00 |
ANT AOS MAINTENANCE – element globalnego systemu nadzorujący efektywność prac SUR. Nadzór efektywności pracy linii produkcyjnych na przykładach wybranych wdrożeń. Piotr Kańka, Sales Engineer, ANT Sp. z o.o.Przeczytaj opis tego dostawcy w Katalogu Rozwiązań IT:
http:// BPC-Guide.pl » ANT Sp. z o.o. |
10:00 – 10:30 |
System zarządzania procesem produkcyjnym w zakładach przemysłowych w oparciu o Platformę PROMAN. Adam Rybski, Dyrektor Rynku IT, PROCOM SYSTEM S.A. |
10:30 – 11:00 | Przerwa kawowa. Dyskusja. |
11:00 – 11:45 |
Scenariusze w Dziale Technicznym – czyli jak sobie pomóc przy użyciu systemu SUR-FBD CMMS/EAM. Jakub Chylewski, Analityk/Wdrożeniowiec, FBDPrzeczytaj opis tego dostawcy w Katalogu Rozwiązań IT:
http:// BPC-Guide.pl » FBD |
11:45 – 12:15 |
Predykcyjne Utrzymanie Ruchu – system EDOCS.
Tomasz Żabiński, Prezes Zarządu, Żbik Sp. z o.o., Politechnika RzeszowskaTomasz Mączka, Dyrektor ds. Technicznych, Żbik Sp. z o.o.Stanisław Tokarz, Przedstawiciel Handlowy, Żbik Sp. z o.o.Przeczytaj opis tego dostawcy w Katalogu Rozwiązań IT:
http:// BPC-Guide.pl » Żbik Sp. z o.o. |
12:15 – 12:45 | Przerwa kawowa. Dyskusja. |
12:45 – 13:00 |
Najczęściej popełniane błędy na etapie wyboru rozwiązania i dostawcy IT. Jak skutecznie przeprowadzić proces informatyzacji w zakładzie produkcyjnym? Business Penetration & Consulting Sp. z o.o. |
13:00 – 13:15 | Podsumowanie spotkania. |
13:15 – ... | Przerwa. Dyskusja. Poczęstunek. |